Home
Even voorstellen...
Budgetcoaching
Particulier
Zakelijk
Budgetbeheer
(Huur)incasso
Werkwijze
CV
Opdrachten
Nieuws
Forum
Contact

 

Budgetcoaching voor ondernemers

 

Saldo in Balans is op veel gebieden inzetbaar. Dit ter ondersteuning, vervanging of begeleiden van de medewerkers binnen uw eigen organisatie. Maar ook voor uw eigen medewerkers. Te denken valt hierbij aan:

 

Bedrijven
Heeft één van uw medewerkers financiële problemen, dan heeft dit in veel gevallen gevolgen op de werkvloer. Prestaties worden minder, er is een hoger ziekteverzuim, en vaak volgt er (of is er al) een beslag op het loon.

U hebt er dus alle belang bij de financiële problemen van een werknemer te herkennen en deze te helpen oplossen zodat ze niet verergeren. U kunt uw werknemers wijzen op het bestaan van de budgetcoach en u kunt bepaalde medewerkers de diensten van de budgetcoach aanbieden om hun zaken weer op orde te brengen.

Hiermee toont u sociaal en maatschappelijk werkgeverschap. Hieruit komt voort dat het ziekteverzuim afneemt, uw administratieve taken en verplichtingen bij een eventueel loonbeslag verminderd en de productiviteit van uw werknemer weer omhoog gaat. Al met al bespaart het u een hoop tijd en geld!

 

Gemeenten
Doordat steeds meer mensen in de financiële problemen (dreigen) te komen, wordt er steeds meer en vaker om hulp gevraagd bij de Gemeente. De wachtlijsten worden hierdoor steeds langer, terwijl snelle hulp juist geboden is.

Saldo in Balans kan uw inwoners hierbij ondersteunen door snel de problemen en de hulpvraag in kaart te brengen. Door stabilisatie van de situatie kan erger voorkomen worden en in sommige gevallen kan dit zelfs een uitblijven van een schuldhulptraject betekenen. Het doel is erger en/of terugval voorkomen.

 

Woningcorporaties
Als verhuurder heeft u ook regelmatig en uit cijfers blijkt ook steeds vaker te maken met huurders met een huurachterstand. Hierbij komen betalingsregelingen en incassokosten kijken. Wellicht leidt dit bij u regelmatig tot huisuitzettingen, wat u als corporatie veel geld kost.

Saldo in Balans kan u hierbij ondersteunen door het op tijd signaleren van (dreigende) achterstanden en door de juiste begeleiding van uw huurder(s). Door de situatie tijdig in kaart te brengen kan een plan van aanpak worden gemaakt, om erger te voorkomen. Dit kan u als woningcorporatie veel tijd, administratie en geld besparen!

Dit zijn een aantal mogelijkheden waarbij u gebruik kunt maken van Saldo in Balans! Uiteraard zijn er nog vanuit veel meer invalshoeken mogelijkheden voor budgetcoaching. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken. Het leveren van maatwerk is mogelijk bij Saldo in Balans !

 


Saldo in Balans | info@saldoinbalans.nl | 06-51095093