Home
Even voorstellen...
Budgetcoaching
Particulier
Zakelijk
Budgetbeheer
(Huur)incasso
Werkwijze
CV
Opdrachten
Nieuws
Forum
Contact

 

Budgetcoaching voor Particulieren

 

Steeds meer mensen komen in de financiële problemen. Dit komt bijvoorbeeld door ontslag, ziekte of scheiding. Raakt u het overzicht in uw eigen bankzaken kwijt? Wellicht geeft u meer uit dan er binnen komt? Heeft u wel eens betalingsachterstanden? Staat u aan het einde van de maand regelmatig rood? Of heeft u een vermoeden dat u flink kunt besparen maar u weet niet hoe?

 

Herkent u zich in een van bovenstaande situaties? Schakel dan Saldo in Balans in! Zo voorkomt u problematische schulden en administratieve chaos.

 

Ook preventief kan ik u helpen en ondersteunen om financieel gezond te worden en te blijven. Ook voor jongeren die op zich zelf gaan wonen of mensen die er alleen voor komen te staan is Saldo in Balans een goede keuze. Door persoonlijke financiële coaching en begeleiding krijgt u snel inzicht in uw financiën en geef ik u concrete adviezen waar u uw leven lang wat aan zult hebben. De budgetcoach adviseert u over de financiële teruggave van regelingen die de overheid biedt en zorgt via het overzicht ervoor dat u gemakkelijk kunt zien en bepalen waar voor u de besparingskansen liggen.

Na het maken van een afspraak volgt er een intake gesprek. Dit is in principe bij u thuis, maar kan ook elders plaats vinden. Na de intake breng ik uw financiën in kaart. Een goed overzicht van uw financiën is belangrijk om financieel gezond te zijn. Zo nodig krijgt u advies om uw administratie op orde te brengen of te houden. Tenslotte maken we samen begroting en een toekomstplan zodat u achterstanden (opnieuw) kunt voorkomen en kunt sparen voor leuke dingen!

 

Doen?
Jazeker, de budgetcoach betaalt zichzelf al snel terug.


Het inschakelen van Saldo in Balans is een aanrader als u wilt sparen, wil voorkomen dat u in de financiële problemen raakt of voor het eerst uw financiën (zelf) moet verzorgen.

 

Bel gerust voor meer informatie!

 

 

 

 


Saldo in Balans | info@saldoinbalans.nl | 06-51095093