Home
Even voorstellen...
Budgetcoaching
Budgetbeheer
(Huur)incasso
Werkwijze
CV
Opdrachten
Nieuws
Forum
Contact

 

Werkwijze

 

Wanneer u interesse heeft in een van de bovenvermelde trajecten, kunt per mail of telefoon contact met mij opnemen. Ik zal u dan uitleg geven over de werkwijze van Saldo in Balans en een afspraak maken voor een intake- of orienterend gesprek.

 

Voor budgetcoaching bespreken we wat uw huidige situatie is, wat uw wensen zijn voor de toekomst en wat u van mij verwacht. Naar aanleiding van deze informatie stel ik een plan van aanpak voor en bespreek met u de kosten.

 

In sommige gevallen wordt een coaching traject aangeboden door een werkgever of instantie omdat deze er belang bij heeft dat u als medewerker met plezier naar uw werk gaat en zich goed op het werk kan richten. Het is dus heel goed mogelijk dat uw werkgever openstaat om een bijdrage te leveren aan de kosten voor financiële coaching.

 

Tevens is er mogelijkheid tot het maken van een "speed date". Tijdens een gesprek van max. 1,5 uur bespreken we dan uw situatie, geef ik u tips aangaande besparingen en maken we een eerste plan van aanpak waar u zelf mee aan de slag kunt.

 

T.a.v. huurincasso is Saldo in Balans inzetbaar voor uitvoerende werkzaamheden, ter vervaning of tijdelijke ondersteuning van uw medewerkers of afdeling. Dit kan op project basis, maar ook als tijdelijke of langere opdracht.


  

U krijgt handvatten, tips en besparingen waar u ook in de toekomst veel plezier van zult hebben. Doel is het voorkomen van schulden zodat u hierover ook geen incassokosten, rente of deurwaarderskosten voor hoeft te betalen.

 

De kosten van het inhuren van Saldo in Balans voor Budgetcoaching, budgetbeheer en/of(huurincasso) verdient zich sneller terug dan u denkt!

 

 

 


Saldo in Balans | info@saldoinbalans.nl | 06-51095093