Home
Even voorstellen...
Budgetcoaching
Budgetbeheer
(Huur)incasso
Werkwijze
CV
Opdrachten
Nieuws
Forum
Contact

 

(Huur)Incasso

 

Openstaande rekeningen worden in 88% van de gevallen snel betaald. Helaas blijven er ook rekeningen die ondanks toezegging vanuit de afnemer/opdrachgever onbetaald blijven. Het  behouden van een goede relatie met uw klant is belangrijk. Tevens is het incsaseren van geld een specialistische werkzaamheid. Het is daarom van belang dat u hiervoor een gespecialiseerd persoon c.q. bedrijf voor inschakeld. Saldo in Balans kan deze werkzaamheden van u overnemen!

 

Door het inzetten van Saldo in Balans wordt het incaseren van betalingsachterstanden en bewaken van uw debiteurensaldo over genomen. Op basis van uw algemene voorwaarden, betalingscondities en uw eigen wensen volgen we een aanmanings- en incassotraject. Hierbij kan tevens een incassoproces beschreven worden, welke toepasbaar is binnen uw organisatie.

 

Verder is begeleiding op systeemtechnisch gebied of implementatie van een systeem hierbij een mogelijkheid.

 

Saldo in Balans volgt het incassotraject in het minnelijke fase, maar kan u ook bij uitblijven van de betaling tijdens de gerechtelijke fase bijstaan. Bij het doorzetten naar de gerechtelijke fase kunt u naar de rechter stappen om betaling af te dwingen.

 

 

 

 


Saldo in Balans | info@saldoinbalans.nl | 06-51095093